Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Chill 4 You

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

100%
Hodnotilo 12 uživatelů
5
100% (12)
4
0% (0)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
27.06.2022
Doplňek stravy takovéhoto rázu jsem hledala delší dobu a Chillíka si nemohu vynachválit. Pomáhá mi se spánkem a zklidněním, občas ho dávám i po tréninku. Vážně mohu doporučit.
26.06.2022
Jsem velice spokojená, spím dobře a mohu doporučit všem, co mají problém s usínáním. Celkově velmi dobrý přípravek,
15.06.2022
Pociťuji zklidnění před spaním a lépe se mi usíná. Během noci se neprobudím tak často, jako kdysi bez užívání Chill 4 you. Doporučuji vyzkoušet.
18.05.2022
Chill4you užívám celkem krátce, ale již nyní vidím výsledky. Občas se dostávám do pracovního stresu, trpím nespavostí a celkově jsem celé dny neklidná. Po pár užití tohoto produktu jsem se uvolnila a spánek se rapidně zlepšil. Nyní dokážu opravdu spát celých 8h bez probuzení. Kam se hrabou jiná léčiva na uklidnění a lepší spánek. Za mě pecka, můžu opravdu doporučit!
17.05.2022
I já si tento produkt zakoupila a mohu jako ostatní klienti, kteří si již tento produkt zakoupili vřele doporučit Sama na sobě po týdenním užívání pociťují změny, lepší nálada, žádný stres a I kvalita spánku začíná být lepší, jsem ráda, že jsem si produkt mohla zakoupit.
15.05.2022
Výborný produkt. Měl jsem problémy se spaním mezi směnami a tohle je pro me totální gamechanger, můžu vřele doporučit.
22.04.2022
Skvělé! Funguje to! Jen na mě lépe fungují 3-4 tablety před spaním, asi to bude tím, že celý den sedím před modrým světlem. Určitě doporučuji!
07.04.2022
Výrobek vřele doporučuji, měla jsem velké problémy s usínáním. mám doma 3 děti, tudíž stresu hodně a Chill4You mi pomáhá být klidnější.
04.04.2022
Jsem nadšena. Velké problémy s usínám vyřešeny! A to i u 17lete dcery. Můžu jen doporučit.
30.03.2022
Měla jsem problémy s usínáním, vyřešeno hned po prvním užití ❤️
27.03.2022
Nedávno jsem chill4you vyzkoušel poprvé, kdy hlavním cílem bylo zkvalitnit spánek a tím i regeneraci. Zpočátku jsem nevěřil, že to může mít nějaký znatelný vliv a spíš jsem počítal s tím, že to bude běh na dlouhou trať, že nějaké účinky pociťovat budu ale až v řádu měsíců, jak tomu u jiných adaptogenů bývá. Nicméně musím říct, že jsem byl přímo ohromen, protože už při prvním užití jsem se cítil mnohem více odpočatý než normálně. Za spoustu let se snažim spánek vždy malinko zdokonalit a díky tomuto produktu se mi to opět podařilo posunout na jiný level. Momentálně produkt testuji i v po tréninkovém období tak jsem zvědavý, jak se mi to osvědčí tady, ale zatím jsem nadmíru spokojený.
27.03.2022
Mám doma dvě děti a spánek je pro mě důležitá součást každodenního života. Chill4You mi pomáhá usínat a přes den odbourat stres. Díky za tenhle produkt!

Přidat hodnocení

*
*